IDEOLÓGIÁNK

Tisztelt Látogatónk !

Az ABLAKINVEST KFT. büszkén elmondhatja magáról, hogy napjainkra már egy 30 éves szakmai tudásra épülő vállalat. Az állandó újítások, technikai fejlődések, az alapanyagaink minőségének kiváló szinten tartása kulcsszerepet játszik abban, hogy megtarthassuk pozíciónkat működési területeinken.

A KFT vállalati kultúrája nagymértékben hozzájárul a cég sikereihez. Ennek a kultúrának központi elemei értékeink: gyorsaság, rugalmasság, hatékonyság, megbízhatóság, vezetői kvalitások, feddhetetlenség, etikus magatartás.

Cégünk tőkeerős és adósságmentes, így hosszú távon is biztosan számíthat ránk. Dolgozóink több, mint 250.000 db nyílászáró beépítésének a tapasztalata, és a cégvezetés mérnöki- és gazdasági végzettsége garantálja a folyamatos minőséget és a kiváló ár-érték arányt, egy szóval: ABLAKINVEST!

Az ABLAKINVEST -nél kitüntetett figyelmet szentelünk dolgozóink képzésére, mivel ez a kulcsa annak, hogy megrendelőink mindig, minden körülmények közt szakmailag és műszakilag is kifogástalan minőségű terméket kapjanak, illetve szolgáltatásban részesüljenek!

Vásárlóink visszajelzései alapján rendkívül fontosnak érezzük, hogy kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozzunk, melyekre büszkén használhatjuk a : ABLAKINVEST terméke" jelzőt!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Várjuk bemutatótermünkben!

Gábriel Tamás

ügyvezető

SZAKMAI INFORMÁCIÓK

Kedves érdeklődő!

Magyarországon számtalan ablak-ajtógyártó és termékforgalmazó létezik, ezért érthetően nem könnyű megtalálni a megfelelőt.

Ha Ön tudatos vásárló, akkor bizonyára alaposan körülnéz és több helyen is érdeklődik , de vajon mi alapján tud dönteni a széles nyílászáró kínálatból?

Ha csak az ár számít, akkor egyszerű a döntés, Ön a legolcsóbb ablakot vagy ajtót fogja megvenni. Ha viszont hosszútávon szeretné a nyílászáróit élvezni és gond nélkül használni, akkor bizonyára a minőség lesz az elsődleges szempont.

Tudni érdemes, hogy csodák nincsenek. Egy ablak akkor tud számottevően olcsóbb lenni, ha kispórolnak belőle olyan tartalmakat, amelyeket nem volna szabad kihagyni.

Ha tehát Ön azt szeretné, hogy olyan terméket kapjon, amelyet kellő gondossággal gyártottak, amiben előírásszerűen minden benne van, akkor Önnek az ablakok és ajtók műszaki tartalmára kell odafigyelnie.

Kérje személyes tájékoztatásunkat mi örömmel megadunk minden szükséges információt, függetlenül attól, hogy nálunk vásárol-e nyílászárót vagy sem. Nekünk már az is eredmény, ha Önök felkészülten tudnak dönteni és megkímélik magukat a rossz tapasztalattól.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

KORSZERŰ PVC NYÍLÁSZÁRÓK ÉS BEÉPÍTÉSÜK

UV álló és színtartó fehér vagy fa hatású Renolit felülettel, festett, színes, vagy alumínium burkolatos kivitelben, igény szerint 2-3 rétegű fokozott hőszigetelő Ug= 1,0 -0,5 W/m2K üvegezéssel.

Régi ablakok cseréje akár 1 nap alatt
Óvatos bontással, bontott anyag elszállításával, külső párkányokkal, belső könyöklőkkel,szellőzővel, szükség szerint belső gipszkartonos helyreállítással.

Kérje szakmai javaslatunkat !
Több változatot is kidolgozunk Önnek a könnyebb döntés érdekében, beépítés megrendelése esetén a helyszínt ingyenesen felmérjük, javaslatot teszünk Önnek pénztárca barát optimális megoldásokra.

Fontos !

A termékek minőségtanúsítása megfelel a legszigorúbb hazai és uniós előírásoknak.
A termék kínálat és akció részleteiért érdeklődjön kiállító termünkben személyesen!

Az ajánlatkérésnél kérjük mindig igyekezzen megadni az Ön legfontosabb igényeit, hogy ennek megfelelően tehessük meg műszaki és árajánlatunkat !

A weblapon lévő tartalom tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlatnak.
Az ABLAKINVEST Kft. a műszaki változtatás és/vagy a fejlesztés jogát fenntartja!